Chambres d�h�tes en table d�h�tes in de baai van de Authie
AU COQ BLEU DRAAIT EEN BLADZIJDE OM... Na 10 jaar lekker eten serveren, animeren, herbergen en zoveel meer, kijken we uit naar iets nieuws.
We komen terug naar het Belgenland en gaan ons nestelen in het Brugse Ommeland. Zo zijn we ook dichter bij jullie : familie, vrienden en trouwe klanten.
Lekker en Bourgondisch koken blijft Francis nauw aan het hart liggen en dat is ons volgend concept:
Koken in JULLIE huis of in ONS huis.
Wij blijven doorgaan, culinair verwennen zit in ons DNA.
Verdere info volgt op onze gekende website: www.aucoqbleu.eu
We willen al onze vrienden, familie en klanten van harte bedanken voor het vertrouwen in ons oud en nieuw project en hopen jullie in de toekomst te mogen ontmoeten.
Al uitziend dat we samen mogen tafelen!

Nele en Francis

Luxe bed and breakfast op 10 km van Berck

Aan de monding van de Authie

Geniet vergezichten, rust, natuur, zand, strand, vogels, klein haventje.

Strandwandeling heen en terug naar Berck

Voor sportieve wandelaars is het een uitdaging om de wandeling langs het strand heen en terug te doen. Het is een wandeling van bijna 19 km in afwisselend vastliggend en losliggend zand. Wandelschoenen of op zijn minst stevig schoeisel zijn een noodzaak. Neem een verrekijker mee om de zeehondjes van nabij te kunnen bewonderen.

Berck sur mer

Berck of Berck-sur-Mer (Nederlands: Berk of Berk-aan-Zee) is een gemeente in het Franse departement Pas-de-Calais (regio Nord-Pas-de-Calais) en telt 14.378 inwoners (1999). De plaats maakt deel uit van het arrondissement Montreuil. De naam verwijst naar de berk (boom), in de 13e eeuw werd Berc of Bierk geschreven.

Gastenverblijf, chambres d'hôtes  Au Coq Bleu met gastronomische table is gelegen op minder dan 10 km van Berck sur Mer.

Berck sur mer strand en esplanade

Geniet nu van een gratis overnachting!

Verblijf twee nachten tijdens de weekdagen bij Au Coq Bleu en geniet de 3 avonden van de table d'hôtes, dan slaapt u de derde nacht gratis!